Hoe werkt het?

TicketVeiling.nl - Bied gratis mee & WIN!
Boekingen

Zodra u een rit heeft aangemaakt, akkoord bent gegaan met de voorwaarden en de rit heeft doorgezet is de boeking een feit en wordt deze direct in behandeling genomen. Het is derhalve niet meer mogelijk om kosteloos te annuleren. Zie voor wat betreft de annuleringskosten verderop in deze voorwaarden bij 3.9 onder de Algemene Bepalingen.

Combinatieritten

Uitsluitend op uw verzoek en na overleg met ons zijn combinatieritten mogelijk. Voorbeeld: als u met vrienden, familie of collega’s reist die op verschillende adressen wonen. Een prijsopgave kunnen wij voor u berekenen.

Wij combineren u dus nooit met andere klanten, u wordt altijd exclusief gereden.

Terugkomst op Schiphol

Na aankomst op Schiphol is het de bedoeling dat u meteen contact legt met uw chauffeur via het mobiele nummer dat wij u in de definitieve bevestiging hebben verstrekt. U meldt hem dat u bent geland en gaat vervolgens uw bagage ophalen. Bent u vervolgens met al uw bagage langs de douane in de aankomsthal aangekomen, dan belt u nogmaals uw chauffeur en geeft deze aan waar hij op u wacht.

Bagage

Het vervoeren van één stuk bagage en één stuk handbagage per betalende passagier is inbegrepen. Het meenemen van extra bagage is mogelijk, mits dit vooraf is aangemeld. In de meeste gevallen kan er ook extra bagage meegenomen worden mits dit bij boeking wordt besproken. In sommige gevallen worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht.

Betalingswijze

Contant of vooruitbetaling per iDeal. Pinnen of Creditcard betalingen zijn slechts mogelijk na vooraf overleg. Voor Pin/Chip betalingen wordt niets in rekening gebracht. Bij betaling per credit card wordt 5% van het totaalbedrag in rekening gebracht met een minimum van €5,00.

Privacybescherming

SnelnaarSchiphol.nl houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Nimmer zal SnelnaarSchiphol.nl uw persoonsgegevens aan derden doorgeven en derhalve voor een adequate privacybescherming zorgdragen. Slechts medewerkers die uw telefoonnummer nodig hebben, zullen hierover kunnen beschikken.

Geweldige taxi ervaring na vele slechte hebben we eindelijk een bedrijf gevonden wat doet wat ze beloven.
Chauffeur was 5 minuten te vroeg en hielp met het dragen van alle koffers naar de auto. We hebben zelf niets hoeven doen en op de terugweg had hij voor onze twee kinderen vanwege de warmte een ijsje meegenomen vanaf het tankstation, waarmee hij zich onstervelijk heeft gemaakt bij onze kids. Goede prijs, uitstekende service. Volgende keer weer met snelnaarschiphol.nl

Inge

Reisdatum: 04-07-2014

Wat fijn dat onze chauffeur na terugkomst uit Spanje in het midden van de nacht al stond te wachten toen wij buiten kwamen.
Voor ons geen andere Schipholtaxi meer dan Snelnaarschiphol

Jens

Reisdatum: 01-09-2015

Na een vertraging van bijna 4 uur was het een verademing dat we met onze koffers zo de taxi in konden schuiven en snel naar huis zijn gebracht. Vriendelijke chauffeur, schone auto en op tijd. Hartelijk dank voor de prettige service. Familie de Wilde

Reisdatum: 19 juli 2014