Interessante Artikelen

Problemen op het spoor………..en nu ???
Amsterdam, 11 september 2018

 Het gebeurd helaas met de regelmaat van de klok dat de NS storingen heeft. Vaak vervelend, maar voor mensen die hun vliegtuig moeten halen kan dit een prijzige aangelegenheid worden als de vlucht wordt gemist.Er zijn dagelijks storingen op het Schipholtraject van de NS. Ongelukken, wisselstoringen, seinstoringen, blaadjes op de rails of bevroren wissels. Je kunt het zo gek niet bedenken maar bij de NS gebeurd het.

Veel mensen nemen de trein naar Schiphol, omdat parkeren duur en vaak onhandig is, taxi’s in hun beleving ook duur zijn en de trein dat domweg het goedkoopste alternatief is.In de praktijk blijkt echter dat het helemaal niet zoveel scheelt.

En al zijn de taxi’s van SnelnaarSchipholsoms iets duurder, het is veel comfortabeler. De chauffeur laadt de bagage in de taxi en rijdt u veilig naar Schiphol of welke andere luchthaven dan ook. Als u terugkomt staat de chauffeur van SnelnaarSchipholweer keurig op u te wachten en brengt u zonder vertraging meteen weer naar huis.De prijzen zijn vooraf bekend, dus geen nare verassingen. Het boeken gaat in enkele muisklikken en het te laat komen op de luchthaven is verleden tijd.Alle chauffeurs zijn bij SnelnaarSchipholaangesloten of in dienst en daardoor heeft u een aanspreekpunt, das wel zo handig.

Boekt u nu een taxi via SnelnaarSchipholdan kunt u tot en met 31 december 2018 gebruik maken van een kortingscode (NAJAAR2018) die u ook nog eens 10% korting oplevert.

Waar wacht u nog op ??? Boek voor uw eerstvolgende reis onze betrouwbare taxi en begin uw reis zonder stress.

MEER OMZET LUCHTHAVENS DOOR TOENAME REIZIGERS

11 september 2018 – DEN HAAG – De omzet van de dienstverleners in de luchtvaart lag in het tweede kwartaal bijna zes procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) Vooral de toename van het aantal reizigers droeg hieraan bij.

In het tweede kwartaal verwerkten de Nederlandse luchthavens 21,2 miljoen reizigers, dat zijn er vier procent meer dan vorig jaar. Het merendeel (74 procent) van de passagiers kwam van of ging naar Europese bestemmingen. Iets meer dan de helft van intercontinentale reizigers had als reisdoel of herkomst het continent Amerika.

Alle Nederlandse burgerluchthavens – Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en Groningen – zagen in het tweede kwartaal het aantal passagiers toenemen. Qua vrachtvervoer was op Schiphol sprake van een afname. Maastricht Aachen Airport zag het vrachtvolume bijna verdubbelen.

De luchtvaartmaatschappijen realiseerden in het tweede kwartaal van 2018 4,3 procent meer omzet ten opzichte van dezelfde periode in 2017. Zowel in het passagiers- als in het goederenvervoer lag de omzet hoger.

(Bron: Luchtvaartnieuws.nl)

Taxi Ronselaars op Schiphol

Er is al jaren veel te doen over de taxi’s op Schiphol. Zowel de landelijke als de plaatselijke overheid heeft op haar manier getracht de problemen die spelen op te lossen, maar geen enkele oplossing is tot op heden effectief gebleken.

Soms lijken oplossingen tijdelijk effect te hebben, maar later blijkt de boel dan toch weer te verslonzen en keren de problemen, soms zelfs heftiger, terug.

De taxi chauffeurs die aan Schiphol een flinke som geld betalen om op de vaste standplaats te mogen staan is dat natuurlijk een doorn in het oog. Maar ook de passagiers die taxi’s gebruiken zijn niet blij met de veel te hoge prijzen en opdringerige chauffeurs. En jawel, ook de officiële taxi’s zijn nog steeds enorm duur.

Wist u bijvoorbeeld dat u voor de officiële Schipholtaxi de onderstaande tarieven betaald ?

1 t/m 4 personen                                            5 t/m 8 personen

Starttarief                          € 2,98                    Starttarief                          € 6,06

Tarief per km                     € 2,19                   Tarief per km                     € 2,76

Tarief per minuut            € 0,36                   Tarief per minuut            € 0,41

 

Bij SnelnaarSchiphol.nl betaald u een vooraf overeengekomen vast tarief dat veelal tot 50% lager is dan de hierboven genoemde tarieven. Hoe kan dat, nu vraagt u zich wellicht af. Welnu, bij SnelnaarSchiphol.nl boekt u uw taxi vooraf van en/of naar Schiphol. Doordat wij van tevoren weten wat er gepland staat kunnen wij veel efficiënter te werk gaan en staan onze chauffeurs veel minder stil. En stilstaan kost nu eenmaal geld. Een Schipholtaxi rijdt doorgaans leeg terug naar Schiphol om zijn volgende passagier op te halen en wij rijden veel vaker weer met passagiers terug, waardoor onze bezettingsgraad vele malen hoger ligt. En dat voordeel ziet u terug in onze prijzen.

Bezoek daarom snel onze website www.snelnaarschiphol.nl en kijk wat u betaald aan de hand van uw postcode. U heeft de keus uit een retour of een enkele reis maar ook alleen de terugreis boeken is een optie. Al onze prijzen zijn vast. Bij SnelnaarSchiphol komt u dus nooit voor onaangename verassingen te staan.

Schiphol Taxi delen vaak goedkoper dan Openbaar Vervoer

Uit recent onderzoek is gebleken dat taxibusjes op lange afstanden vaak voordeliger zijn dan OV.

Zo kost bijvoorbeeld twee keer een enkele reis van Leeuwarden naar Schiphol bij de NS al €51,00. Voor dat geld zit je tweede klas en bent uren onderweg. Natuurlijk is dat wel goedkoper dan een goedkope Schipholtaxi………..tenminste, als je alleen reist.

In een van de voorbeelden die uit het onderzoek naar voren kwamen is dat alweer een ander verhaal als je met een groep van 8 mensen reist.

In dat geval ben je bij een van de meest concurrerende goedkope taxi’s naar Schiphol slechts €355,00 kwijt voor heen en terug. Gaan deze 8 personen met de trein, dan zijn ze dus €408,00 kwijt en dat is veel meer (bijna 15% meer) dan met de taxi.

Voor minder geldt, kun je dus veel sneller en comfortabeler naar de luchthaven reizen dan met de trein. Bij de NS vergelijkt men vaak de uitstoot van een reis met die van een auto. Daarbij vergeten ze te melden dat de trein een ontzettend smerig vervoermiddels is met een hoge belasting voor ons milieu. In tegenstelling tot de huidige taxibusjes die steeds zuiniger en milieuvriendelijker worden, is de trein eerder meer dan minder energie gaan verbruiken.

Als je met een groep reist, of je reis kunt combineren met meerdere reizigers, dan is een schiphol taxi zoals SnelnaarSchiphol een juiste en ook nog eens een bewuste keus.

Reisbureaus moeten eerlijke “vanaf” prijzen communiceren

De reisbureaus in Nederland blijken nog steeds alle advertentieregels aan hun laars te lappen.
Daarom is er nogmaals duidelijk benadrukt dat de lage vanaf prijs die men communiceert ook daadwerkelijk alle kosten is. Op dit moment komen er bij het daadwerkelijke inboeken op internet vaak nog tientallen euro’s bij, omdat de prijs die men noemt dan weer exclusief boekingskosten is of exclusief luchthavenbelasting op Schiphol.
Doordat de klant dan vaak al zover is met boeken neemt men die kosten vaak voor lief terwijl het eigenlijk een stukje misleiding is.
Wat ook vaak voorkomt is dat men standaard al allemaal verzekeringen en extra’s aanvinkt, waardoor je reis zomaar €200,00 duurder wordt. Als je dan even niet oplet en zelf al een doorlopende reisverzekering hebt, kun je plotseling zomaar dubbel verzekerd zijn, wat uiteraard geen enkel nut heeft en alleen maar veel geld kost.
Het wordt tijd dat de reisorganisaties zich allemaal eens gaan houden aan deze reclameregels.
Bij SnelnaarSchiphol heeft u in ieder geval geen verborgen kosten en betaald u gewoon het bedrag dat u ziet tijdens het boeken. Verborgen kosten zijn bij ons uit den boze. Boek uw taxi van en naar Schiphol dus eenvoudig en transparant via snelnaarschiphol.nl

Uw Voordelige Schiphol Taxi

www.snelnaarschiphol.nl is een taxiservice die u van uw woonadres door geheel Nederland naar Schiphol brengt en ook weer klaar staat als u terugkomt, indien u dit wenst.
Bij SnelnaarSchiphol kunt u terecht voor een enkele reis of een retour. Wij rijden u altijd exclusief en direct naar Schiphol. Hiermee bedoelen we dat u uw taxi met niemand hoeft te delen, zoals bij veel andere ondernemingen, waardoor u soms kilometers omrijdt en onnodig lang in de taxi zit.
Bij ons wordt u altijd vervoerd door een nette chauffeur die in een representatieve auto rijdt voorzien van een routeplanner die volledig up to date is. Doordat wij een goedkope dienst zijn die op lange afstanden tot wel 50% goedkoper kan zijn dan een reguliere taxi, is het wel noodzakelijk om vooraf uw rit te boeken. Hierdoor kunnen wij de rit zo efficiënt mogelijk inplannen en kunnen we onze scherpe lage prijzen handhaven.
www.snelnaarschiphol.nl biedt u ouderwetse service. Onze chauffeurs helpen u netjes met uw bagage, waardoor u direct het vakantiegevoel te pakken krijgt.
Langs deze weg nodigen wij u van harte uit om onze website www.snelnaarschiphol.nl te bezoeken.
Desgewenst kunt u uw boeking direct plaatsen in 3 eenvoudige stappen. Bent u niet zo bedreven met internet, dan kunt u ons ook altijd bellen op 0299-771244 of 06-51892000 en dan maken wij uw boeking voor u in orde.