Wij zijn uw betrouwbare partner in Schiphol vervoer..

Wij verzorgen uw taxivervoer van en naar Schiphol vanuit geheel Purmerend voor een vaste scherpe prijs. Bij ons kunt u ervan verzekerd zijn dat er een nette chauffeur bij u voor komt rijden, die uitstekend Nederlands spreekt. Niet onbelangrijk is dat wij tot de goedkoopste taxiondernemingen behoren op het gebied van luchthavenvervoer. Voor een betrouwbare en goedkope Schipholtaxi, bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Bij ons betaalt u tot 50% minder dan bij een regulier taxibedrijf!

Er worden bij ons geen concessies gedaan wat betreft de service en kwaliteit.

De enige voorwaarde die wij stellen aan het boeken van een taxi via deze website is dat de boeking minimaal 24 uur van tevoren wordt gemaakt. Heeft u de taxi eerder nodig, dan kunt u gebruik maken van onze landelijke website www.snelnaarschiphol.nl

Mochten er problemen zijn of onduidelijkheden bij het boeken, dan kunt u ons altijd even bellen op 085-0607745. Wij helpen u dan bij het maken van de boeking of voeren de boeking voor u in.

Wilt u gebruik maken van extra services, zoals gasten laten ophalen bij de aankomsthal, of ophalen van mensen op meerdere adressen, bel dan voor een offerte op maat.