Hoe werkt het?

Boekingen

Zodra u een rit heeft aangemaakt, akkoord bent gegaan met de voorwaarden en de rit heeft doorgezet is de boeking een feit en wordt deze direct in behandeling genomen. Zodra u een definitieve bevestiging heeft ontvangen is uw rit ingepland. Zie voor wat betreft de annuleringskosten verderop in deze voorwaarden bij 3.9 onder de Algemene Bepalingen.

Indien u een rit boekt met een vertrektijd binnen 12 uur na boeken, doet u er verstandig aan ons te bellen naar de beschikbaarheid hiervan.

Combinatieritten

Uitsluitend op uw verzoek en na overleg met ons zijn combinatieritten mogelijk. Voorbeeld: als u met vrienden, familie of collega’s reist die op verschillende adressen wonen. Een prijsopgave kunnen wij voor u berekenen.

Wij combineren u dus nooit met andere klanten, u wordt altijd exclusief gereden.

Terugkomst op Schiphol

Na aankomst op Schiphol is het de bedoeling dat u meteen contact legt met uw chauffeur via het mobiele nummer dat wij u in de definitieve bevestiging hebben verstrekt. U meldt hem dat u bent geland en gaat vervolgens uw bagage ophalen. Bent u vervolgens met al uw bagage langs de douane in de aankomsthal aangekomen, dan belt u nogmaals uw chauffeur en geeft deze aan waar hij op u wacht.

Bagage

Het vervoeren van één stuk bagage en één stuk handbagage per betalende passagier is inbegrepen. In de meeste gevallen kan er ook extra bagage meegenomen worden mits dit bij boeking wordt besproken. In sommige gevallen worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht

Betalingswijze

Wij bieden u verschillende betalingswijzen aan.

Ideal, Ebill en PayPal zijn de betalingsmogelijkheden die wij momenteel aanbieden.

Tip: heeft u een credit card die wij niet kunnen accepteren ? Betaal dan via PayPal, als u uw creditcard heeft gekoppeld, kunt u op deze wijze toch eenvoudig uw credit card gebruiken voor deze transactie.

Privacybescherming

Transport Solutions Holland is gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Nimmer zal Transport Solutions Holland uw persoonsgegevens aan derden doorgeven en derhalve voor een adequate privacybescherming zorgdragen. Slechts medewerkers die uw telefoonnummer nodig hebben, zullen hierover kunnen beschikken.
Boek een rit
car