Wij zijn uw betrouwbare partner in Schiphol vervoer..

Wij verzorgen uw taxivervoer van en naar Schiphol vanuit het gehele land. Bij ons kunt u ervan verzekerd zijn dat er een nette chauffeur bij u voor komt rijden, die uitstekend Nederlands spreekt.

Bij SnelnaarSchiphol betaalt u tot 50% minder dan bij een regulier taxibedrijf!

Er worden bij ons geen concessies gedaan wat betreft de service en kwaliteit.
U kunt zelf berekenen wat een Schipholtaxi kost vanaf uw huisadres of hotel naar Schiphol. Daaropvolgend kunt u meteen uw boeking aanmaken. Wij reageren dan in de regel binnen enkele uren met een bevestiging. Heeft u een Schipholtaxi nodig binnen 10 uur, dan is het verstandiger om ons even te bellen en naar de beschikbaarheid te informeren.
Mochten er problemen zijn of onduidelijkheden bij het boeken, dan kunt u ons altijd even bellen op 06-51892000. Wij helpen u dan bij het maken van de boeking of voeren de boeking voor u in.
Wilt u gebruik maken van extra services, zoals gasten laten ophalen bij de aankomsthal, of ophalen van mensen op meerdere adressen, bel dan voor een offerte op maat.

Voordelen taxi vervoer met SnelnaarSchiphol.nl

Via de website of het telefoonnummer van SnelnaarSchipholboekt u snel, eenvoudig en voordelig uw taxivervoer van en naar diverse luchthavens.
Vervoer vindt plaats in recente taxi’s of taxibussen die u thuis, bij uw hotel of op kantoor ophalen en terugbrengen.
Onze gediplomeerde en uiterst klantvriendelijke chauffeurs zetten u bij de vertrekhal af en halen u bij de aankomsthal weer op. Met al uw vragen over inchecken, uw vluchtgegevens, regels en voorwaarden op de luchthaven helpen zij u graag verder.
Door gebruik te maken van SnelnaarSchipholbespaart u zich een zoektocht naar een parkeerplaats op de luchthaven en hoeft u niet te sjouwen met koffers in bus of trein.
Door gebruik te maken van SnelnaarSchipholbent u niet afhankelijk van openbaar vervoer en hoeft u geen familie of vrienden op de meest vervelende tijden voor u laten rijden.
U loopt geen risico van schade of diefstal van uw geparkeerde auto op de luchthaven. Geen risico van een lege accu van uw te lang stilstaande auto op de luchthaven.
Met SnelnaarSchipholbent u verzekerd van vaste, vooraf afgesproken tarieven. Dus geen vervelende verrassingen. De tarieven van SnelnaarSchipholzijn veel lager dan een reguliere taxi.