Problemen op het spoor………..en nu ???

Amsterdam, 11 september 2018

 Het gebeurd helaas met de regelmaat van de klok dat de NS storingen heeft. Vaak vervelend, maar voor mensen die hun vliegtuig moeten halen kan dit een prijzige aangelegenheid worden als de vlucht wordt gemist.Er zijn dagelijks storingen op het Schipholtraject van de NS. Ongelukken, wisselstoringen, seinstoringen, blaadjes op de rails of bevroren wissels. Je kunt het zo gek niet bedenken maar bij de NS gebeurd het.

Veel mensen nemen de trein naar Schiphol, omdat parkeren duur en vaak onhandig is, taxi’s in hun beleving ook duur zijn en de trein dat domweg het goedkoopste alternatief is.In de praktijk blijkt echter dat het helemaal niet zoveel scheelt.

En al zijn de taxi’s van SnelnaarSchipholsoms iets duurder, het is veel comfortabeler. De chauffeur laadt de bagage in de taxi en rijdt u veilig naar Schiphol of welke andere luchthaven dan ook. Als u terugkomt staat de chauffeur van SnelnaarSchipholweer keurig op u te wachten en brengt u zonder vertraging meteen weer naar huis.De prijzen zijn vooraf bekend, dus geen nare verassingen. Het boeken gaat in enkele muisklikken en het te laat komen op de luchthaven is verleden tijd.Alle chauffeurs zijn bij SnelnaarSchipholaangesloten of in dienst en daardoor heeft u een aanspreekpunt, das wel zo handig.

Boekt u nu een taxi via SnelnaarSchipholdan kunt u tot en met 31 december 2018 gebruik maken van een kortingscode (NAJAAR2018) die u ook nog eens 10% korting oplevert.

Waar wacht u nog op ??? Boek voor uw eerstvolgende reis onze betrouwbare taxi en begin uw reis zonder stress.

11 september 2018 - DEN HAAG - De omzet van de dienstverleners in de luchtvaart lag in het tweede kwartaal bijna zes procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) Vooral de toename van het aantal reizigers droeg hieraan bij.

In het tweede kwartaal verwerkten de Nederlandse luchthavens 21,2 miljoen reizigers, dat zijn er vier procent meer dan vorig jaar. Het merendeel (74 procent) van de passagiers kwam van of ging naar Europese bestemmingen. Iets meer dan de helft van intercontinentale reizigers had als reisdoel of herkomst het continent Amerika.

Alle Nederlandse burgerluchthavens – Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en Groningen – zagen in het tweede kwartaal het aantal passagiers toenemen. Qua vrachtvervoer was op Schiphol sprake van een afname. Maastricht Aachen Airport zag het vrachtvolume bijna verdubbelen.

De luchtvaartmaatschappijen realiseerden in het tweede kwartaal van 2018 4,3 procent meer omzet ten opzichte van dezelfde periode in 2017. Zowel in het passagiers- als in het goederenvervoer lag de omzet hoger.

(Bron: Luchtvaartnieuws.nl)

Op Vakantie Vanaf Schiphol

Taxi Ronselaars op Schiphol

Er is al jaren veel te doen over de taxi’s op Schiphol. Zowel de landelijke als de plaatselijke overheid heeft op haar manier getracht de problemen die spelen op te lossen, maar geen enkele oplossing is tot op heden effectief gebleken.

Soms lijken oplossingen tijdelijk effect te hebben, maar later blijkt de boel dan toch weer te verslonzen en keren de problemen, soms zelfs heftiger, terug.

De taxi chauffeurs die aan Schiphol een flinke som geld betalen om op de vaste standplaats te mogen staan is dat natuurlijk een doorn in het oog. Maar ook de passagiers die taxi’s gebruiken zijn niet blij met de veel te hoge prijzen en opdringerige chauffeurs. En jawel, ook de officiële taxi’s zijn nog steeds enorm duur.

Wist u bijvoorbeeld dat u voor de officiële Schipholtaxi de onderstaande tarieven betaald ?

1 t/m 4 personen                                            5 t/m 8 personen

Starttarief                          € 2,98                    Starttarief                          € 6,06

Tarief per km                     € 2,19                   Tarief per km                     € 2,76

Tarief per minuut            € 0,36                   Tarief per minuut            € 0,41

 

Bij SnelnaarSchiphol.nl betaald u een vooraf overeengekomen vast tarief dat veelal tot 50% lager is dan de hierboven genoemde tarieven. Hoe kan dat, nu vraagt u zich wellicht af. Welnu, bij SnelnaarSchiphol.nl boekt u uw taxi vooraf van en/of naar Schiphol. Doordat wij van tevoren weten wat er gepland staat kunnen wij veel efficiënter te werk gaan en staan onze chauffeurs veel minder stil. En stilstaan kost nu eenmaal geld. Een Schipholtaxi rijdt doorgaans leeg terug naar Schiphol om zijn volgende passagier op te halen en wij rijden veel vaker weer met passagiers terug, waardoor onze bezettingsgraad vele malen hoger ligt. En dat voordeel ziet u terug in onze prijzen.

Bezoek daarom snel onze website www.snelnaarschiphol.nl en kijk wat u betaald aan de hand van uw postcode. U heeft de keus uit een retour of een enkele reis maar ook alleen de terugreis boeken is een optie. Al onze prijzen zijn vast. Bij SnelnaarSchiphol komt u dus nooit voor onaangename verassingen te staan.

Parkeren of een Taxi naar Schiphol

Er zijn verschillende manieren om naar Schiphol te gaan. Men kan naar Schiphol met het openbaar vervoer, met de taxi of zelf met de auto. Doordat Schiphol in de buurt ligt van Purmerend is het voor de bewoners van Purmerend vanzelfsprekend om te kiezen voor een vlucht via Schiphol. De reiziger wil natuurlijk de afstand tussen huis en Schiphol zonder problemen doorkomen. Hiervoor kan er worden gekozen om met een taxi naar Schiphol te gaan vanuit Purmerend.

Doorgaans is dit een stuk goedkoper als parkeren op Schiphol. Schipholtaxi-Purmerend zorgt voor vakkundig vervoer van en naar Schiphol en met hun luxe Schipholtaxi’s begint uw vakantie al na het op slot draaien van de voordeur.

Een parkeerplaats op Schiphol

Een andere optie is om ervoor te kiezen om met het eigen vervoer te gaan naar het vliegveld. Goedkoop parkeren hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Integendeel parkeren op Schiphol kan zeer goedkoop zijn voor  reizigers. Om met een fijn gevoel  het land te verlaten zou parkeren op Schiphol wel een goed alternatief zijn voor de reizigers, echter nadelen zijn er natuurlijk ook. Doorgaans staat je auto veiliger voor je eigen deur. Een lege accu bij terugkomst midden in de nacht op Schiphol is helaas geen uitzondering zo horen wij vaak van de Wegenwacht.

Wat te denken van een ingetikte ruit, omdat onverlaten getracht hebben je auto te stelen of in te breken. Helaas zijn dit zaken die dagelijks voorkomen. De bewaking van de parkeerterreinen laat vaak te wensen over en er zijn zelfs bedrijven die je sleutel innemen en je auto vrolijk gebruiken tijdens je afwezigheid.

En als je langer dan een week weggaat is een taxi naar Schiphol doorgaans goedkoper dan parkeren op Schiphol. Vanuit Purmerend is de grootste en meest betrouwbare aanbieder Schipholtaxi-Purmerend.

Schiphol Taxi via Internet bestellen veel goedkoper

Schipholtaxi via internet blijkt vaak goedkoper

Onderzoek wijst uit dat een taxi via internet bestellen naar onze nationale luchthaven Schiphol, vaak vele euro's goedkoper is dan een lokale taxicentrale of onderneming bij u in de buurt. De gemiddelde taxi onderneming rijdt namelijk altijd op het maximale metertarief dat in Nederland is toegestaan.

Een van de grotere taxicentrales van Nederland, waar u vanuit het gehele land voordelig mee naar Schiphol kunt reizen is www.snelnaarschiphol.nl

SnelnaarSchiphol  beschikt over een zeer eenvoudige website, waar u binnen twee minuten een boeking kunt aanmaken tegen een ritprijs die soms wel 50% lager is dan een regulier taxibedrijf bij u in de buurt. Binnen enkele seconden ontvangt u een boekingsbevestiging in uw mailbox welke doorgaans binnen twee uur wordt bevestigd.

Op de vraag hoe het mogelijk is om toch goed taxivervoer naar Schiphol te kunnen leveren, zonder in te leveren op het serviceniveau antwoord de eigenaar van SnelnaarSchiphol: Doordat wij alleen maar op Schiphol rijden, kunnen we veel efficiënter plannen en rijden we veel minder lege kilometers.

Het taxibedrijf bij u uit de buurt moet namelijk 9 van de 10 keer leeg terug vanaf Schiphol waar bij SnelnaarSchiphol bijna altijd weer een klant staat te wachten die weer is aangekomen en weer naar huis moet worden gebracht.

SnelnaarSchiphol heeft vele voertuigen door het gehele land rijden. De enige voorwaarde is dat u tijdig boekt. Een taxi bestellen die dan binnen een kwartier voor uw deur staat behoort niet tot de mogelijkheden. Maar uw vakantie boekt u toch ook niet een kwartier voor het vliegtuig vertrekt dus kunt u uw taxi ook ruim van tevoren boeken. Steeds meer mensen weten de website van SnelnaarSchiphol te vinden en zijn enthousiast over onze service aldus de directie.

Reisbureaus moeten eerlijke “vanaf” prijzen communiceren

De reisbureaus in Nederland blijken nog steeds alle advertentieregels aan hun laars te lappen.
Daarom is er nogmaals duidelijk benadrukt dat de lage vanaf prijs die men communiceert ook daadwerkelijk alle kosten is. Op dit moment komen er bij het daadwerkelijke inboeken op internet vaak nog tientallen euro’s bij, omdat de prijs die men noemt dan weer exclusief boekingskosten is of exclusief luchthavenbelasting op Schiphol.
Doordat de klant dan vaak al zover is met boeken neemt men die kosten vaak voor lief terwijl het eigenlijk een stukje misleiding is.
Wat ook vaak voorkomt is dat men standaard al allemaal verzekeringen en extra’s aanvinkt, waardoor je reis zomaar €200,00 duurder wordt. Als je dan even niet oplet en zelf al een doorlopende reisverzekering hebt, kun je plotseling zomaar dubbel verzekerd zijn, wat uiteraard geen enkel nut heeft en alleen maar veel geld kost.
Het wordt tijd dat de reisorganisaties zich allemaal eens gaan houden aan deze reclameregels.
Bij SnelnaarSchiphol heeft u in ieder geval geen verborgen kosten en betaald u gewoon het bedrag dat u ziet tijdens het boeken. Verborgen kosten zijn bij ons uit den boze. Boek uw taxi van en naar Schiphol dus eenvoudig en transparant via snelnaarschiphol.nl

Tarieven voor een kilometerverzekering

Als taxichauffeur heb je veel te maken met concurrentie. Doordat het relatief eenvoudig is om een eigen taxibedrijf te beginnen, is de drempel voor nieuwe taxichauffeurs erg laag. En door de opkomst van diensten als Uber, is de concurentie al helemaal moordend geworden. Niet enkel door de aantallen, maar ook de ritprijs is sterk onder druk komen te staan. Doordat hierdoor ook je inkomsten onder druk komen te staan, is het tijd om actie te ondernemen. Maar wat kan je doen om je hoofd boven water te houden? In dit artikel geven we je enkele tips!

Besparen op je kosten

De makkelijkste manier om meer winst over te houden is uiteraard door meer omzet te draaien, óf door je kosten omlaag te krijgen. Wanneer je bijvoorbeeld vaak lange afstanden rijdt, dan loont het om een Diesel motor te nemen. Daarnaast kan je ook besparen op de vaste maandelijkse kosten van je auto, zoals je verzekering. Naast de reguliere verzekeringen, hanteren onze zuiderburen ook de kilometerverzekering. De tarieven voor een kilometerverzekering verschillen per aanbieder. Met het oog op het milieu is de kans groot dat het op termijn ook in Nederland wordt doorgevoerd.

Wees onderscheidend

Als taxichauffeur is het bijna onmogelijk om op te boksen tegen de prijzen van een Uber chauffeur. Wanneer je dit wel doet, zal je marge minimaal zijn. Probeer daarom in te spelen op een gat in de markt en kijk waar er vraag naar is. Zo is er bijvoorbeeld ook steeds meer vraag naar BOB diensten, waar mensen met hun eigen auto weer naar huis worden gebracht. Daarnaast kan je ook op zoek gaan naar bedrijven om mee samen te werken. Denk bijvoorbeeld aan hotels die je een kleine vergoeding biedt wanneer ze je een klant aanleveren.

Uw Voordelige Schiphol Taxi

www.snelnaarschiphol.nl is een taxiservice die u van uw woonadres door geheel Nederland naar Schiphol brengt en ook weer klaar staat als u terugkomt, indien u dit wenst.
Bij SnelnaarSchiphol kunt u terecht voor een enkele reis of een retour. Wij rijden u altijd exclusief en direct naar Schiphol. Hiermee bedoelen we dat u uw taxi met niemand hoeft te delen, zoals bij veel andere ondernemingen, waardoor u soms kilometers omrijdt en onnodig lang in de taxi zit.
Bij ons wordt u altijd vervoerd door een nette chauffeur die in een representatieve auto rijdt voorzien van een routeplanner die volledig up to date is. Doordat wij een goedkope dienst zijn die op lange afstanden tot wel 50% goedkoper kan zijn dan een reguliere taxi, is het wel noodzakelijk om vooraf uw rit te boeken. Hierdoor kunnen wij de rit zo efficiënt mogelijk inplannen en kunnen we onze scherpe lage prijzen handhaven.
www.snelnaarschiphol.nl biedt u ouderwetse service. Onze chauffeurs helpen u netjes met uw bagage, waardoor u direct het vakantiegevoel te pakken krijgt.
Langs deze weg nodigen wij u van harte uit om onze website www.snelnaarschiphol.nl te bezoeken.
Desgewenst kunt u uw boeking direct plaatsen in 3 eenvoudige stappen. Bent u niet zo bedreven met internet, dan kunt u ons ook altijd bellen op 0299-771244 of 06-51892000 en dan maken wij uw boeking voor u in orde.